Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: تاکنون ۲۵۳بیمار مبتلا به اچ آی وی شناسایی شده‌اند که ۱۱۸نفر از آن‌ها زنده‌اند؛ از این میزان ۹۸نفر تحت درمان قرار دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، منوچهر مهرام امروز(سه شنبه) در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت در سالن کنفرانس علوم پزشکی اظهار کرد: یپیشگیری از بروز بیماری از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند میزان بالایی از هزینه‌های درمانی را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بسیاری از افراد معلول ذهنی موجود در بهزیستی درصورت تشخیص و غربالگری زود به نیروی کارآمد و مولد برای کشور می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین ابراز کرد: از ابتدای سال 90 تاکنون 982بیمار کم کار تیروئید و 28بیمار "پی کی یو" در دوران نوزادی و درمجموع بیش از 27هزار نوزاد در استان شناسایی شده‌اند.

وی افزود: طبق آخرین آمار مرگ و میر نوزادان کاهش یافته که حاصل تغیبر فرهنگ و عادات مردم هست.

رشد نگران‌کننده اضافه وزن و چاقی

این مسئول عنوان کرد: 24.6 از افراد بالای 18سال به فشار خون بالا مبتلا هستند و استان را در رتبه 21قرار داده‌اند، البته احتمال افزایش این میزان وجود دارد و این مطلوب نیست.

وی افزود: پیش از این قزوین رتبه دوم دیابت را دارا بود و اکنون به 24 ارتقا یافته است که در این موضوع فعالیت فرهنگی تاثیرگذار بوده است.

مهرام بیان کرد: اکنون ۸/۵درصد جمعیت بالای ۱۸سال استان دچار اضافه وزن و چاقی هستند که این میزان نسبت به گذشته افزایش یافته و از 48درصد به 63/7 و رتبه هشتم در کشور رسیده است. 

وی ادامه داد: مصرف سیگار در هر دو جنس زن و مرد 13درصد است که در میان بانوان افزایش یافته است. 

وضعیت تخت‌های بیمارستانی استان بحرانی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین اذعان کرد: وضعیت تخت‌های بیمارستانی همیشه با مشکل روبرو بوده و تا رسیدن به شاخص 2/6فاصله دارد و در حد1/6است؛ البته برای این موضوع فعالیت‌هایی آغاز شده که با مشکلاتی خارج از حیطه دانشگاه و استان مواجه شده است.

وی افزود: اکنون نیز وضعیت استان بحرانی هست و تا بیمارستان‌های جدیدی ساخته نشود مشکل حل نمی‌شود که البته کار اجرایی برخی از این بیمارستان‌ها ازجمله 120تختخوابی الوند و سجادیه مهرگان و محمدیه گره خورده و همین روند کار را کند کرده است. 

این مسئول عنوان کرد: رسانه‌ها، مردم، امام جمعه و افراد مختلف دانشگاه را طرف حساب می‌دانند این درصورتی است که تامین منابع و عدم همکاری شهرداری، شورای شهر الوند، اتوبوسرانی و سازمان برنامه و بودجه است که روند کار را با مشکل مواجه ساخته است.

وی تاکید کرد: درصورتی که تحریم‌ها به سلامت افراد استان آسیب بزند موضوع را از مراجع ذی صلاح بین المللی پیگیر می‌شویم.

مهرام ابراز کرد: درباره بیمارستان رحیمیان الوند علوم پزشکی موافق و عامل تعطیلی آن نبود و رسما مخالفت را به وزارتخانه اعلام کرده است، اکنون نیز بخش‌های درمانگاهی آن آغاز به کار کرده اما مراجع قانونی وارد کار شده و درصورت ادامه تعطیلی بخش‌های بستری برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

مسئولان بیمارستان رحیمیان به‌دنبال خصوصی کردن هزینه‌های درمان هستند

وی افزود: تعرفه مشکلی است که بیمارستان رحیمیان با آن مواجه است؛ زیرا اساسنامه خیریه دارد و باید تعرفه متناسب با آن ارائه دهد، اما عوامل بیمارستان از این موضوع استنکاف می‌کنند و دانشگاه به عنوان ناظر با آن برخورد کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین ابراز کرد: دانشگاه علوم پزشکی از نقش نظارتی بر تمام مراکز درمانی برخوردار است و اکیدا به هیچ بیمارستانی اجازه گرانفروشی نمی‌دهد.

وی افزود: عوامل بیمارستان سعی کردند با ایجاد جوسازی رسانه‌ای و اجتماعی به خواسته نابجای خود برسند که اجازه این موضوع داده نشد، درواقع بیمارستان خیریه موظف است طبق اساس نامه قانونی که کشوری است، عمل کند.

این مسئول اظهار کرد: نمایندگان استان هم نظر نیستند و بخشی از آن‌ها حمایت مطلوب دارند و بخشی هم نه؛ اما از ظرفیت‌هایی که می‌توانستیم استفاده کردیم و جایی که نیاز باشد سماجت می‌کنیم تا منابع مورد نیاز را تامین کنیم.

بازی‌های سیاسی مانع از رشد سلامت استان می‌شود

مهرام اذعان کرد: درواقع می‌توان گفت استان بی رمق، مبتلا و درگیر بیماری جناح بازی سیاسی است و به همین دلیل حمایت‌ها آنطور که باید و شاید صورت نمی‌گیرد و اصطکاک موجود مانع از رشد استانی می‌شود که پول مورد نیاز را داراست و نسبت به برخی استان‌ها پولدار است.

وی افزود: استان باید برای حال و آینده برنامه داشته باشد نه اینکه در تاریخ خود متوقف شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین ابراز کرد: پزشک خانواده و پرونده سلامت الکترونیک مورد تایید و از مواردی است که مورد توجه جدی قرار دارد.

وی عنوان کرد: تعرفه پزشکی متناسب با تورم نیست و مالیات سنگین برای آن‌ها درنظر گرفته شده به همین جهت علاقه و انگیزی برای حضور پزشکان در بخش دولتی وحود ندارد و آن‌ها به بخش خصوصی جذب می‌شوند و از طرفی همین موضوع بیمارستان‌های بخش دولتی را نیز با مشکل مالی مواجه می‌کند.

این مسئول افزود: درواقع تصمیم اشتباه در سطح ملی، قشر پایین جامعه را با مشکلات درمانی و آسیب مواجه می‌کند.

شناسایی 253 بیمار قزوینی مبتلا به ایدز

وی با اشاره به آمار برخی بیماری‌ها گفت: تاکنون 253بیمار مبتلا به اچ آی وی شناسایی شده‌اند که 118نفر از آن‌ها زنده‌اند؛ از این میزان 98نفر تحت درمان قرار دارند.

مهرام ادامه داد: 40خانم و 78نفر از مبتلایان به اچ آی وی آقا هستند و به ازای هر 100هزار نفر 9/2مبتلا به این بیماری وجود دارد که 44درصد آن‌ها با تزریق؛ 39درصد با رابطه جنسی و 17درصد نیز با عوامل نامشخص درگیر این بیماری شده‌اند.

وی ابراز کرد‌: در رابطه با شپش، 91درصد دانش آموزان غربالگری شده‌اند و2/1درصد شیوع داشته که این میزان نسبت به سال گذشته ثابت است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین افزود: در سال 97 سه مورد مالاریا در افرادی که از خارج وارد شده‌ بودند مشاهده شد؛ 275مورد نیز گزیدگی گزارش شده که نسبت به گذشته روند افزایشی داشته است.

وی عنوان کرد: همچنین 82مورد سل نیز شناسایی شده که شامل 39مورد سل ریوی مثبت؛ 14مورد سل ریوی منفی و 29مورد سل خارج ریوی است. 

این مسئول در پایان گفت: هر ماموریت هوایی ۲۳تا ۲۴میلیون تومان هزینه دارد که برای مردم رایگان است و ۴۴۵نفر در ۳۶۶عملیات در مدت سه سال جابه جا شده‌اند و تمام هزینه‌ها که از طرف بخش سلامت تامین می‌شود؛ ضمن اینکه ماموریت‌های اورژانس نیز رایگان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۳۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید