Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان دانش کار آراسته عصر شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان قزوین که در محل دانشگاه جامع علمی کاربردی قزوین برگزار شد اظهارداشت: در سراسر کشور ۶۰۰ مرکز و در استان قزوین ۱۰ مرکز جامع علمی کاربردی فعالیت می کنند که زمینه تحصیل ۴۴۰۰ دانشجو را در ۱۲۵ کد رشته تحصیلی مهیا کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ۵۵ درصد رشته های دانشگاه کاردانی و ۵۵ درصد کارشناسی ناپیوسته است که ۶۶ رشته در مقطع کاردانی و ۵۹ رشته کارشناسی است.

ماموریت دانشگاه تقویت مهارت آموزی دانشجویان است

دانش کار آراسته تصریح کرد: ۷۰ درصد واحدهای درسی دانشگاه عملی و ۳۰ درصد تئوری است و در هر مقطع ۵۱۲ ساعت کار مفید در محیط دانشگاه پیش بینی شده که به صورت عملی توسط دانشجویان انجام می شود و در مقایسه با سایر دانشگاهها، هم از نظر تعداد ساعات کارورزی در محیط کار و هم ساعات کار مفید علمی ما بیشتر است.

وی یادآورشد: ساعات آموزشی در سایر مراکز دانشگاهی ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ ساعت و در مراکز علمی کاربردی ۴۵۰۰ ساعت و میزان کارورزی در دانشگاهها ۲۴۰ ساعت و در این دانشگاه ۱۰۰۰ ساعت کار مفید در 
محیط کار است و این تفاوت موجب می شود دانشجویان پس از تحصیل بتوانند سریعتر مشغول کار شوند چون مهارت لازم را کسب کرده اند.

راه اندازی ۵ مرکز نوآوری در قزوین

دانش کار آراسته اظهارداشت: علاوه بر آموزش های مهارتی با راه اندازی ۵ مرکز رشد و نوآوری دنبال این هستیم که با کمک به دانشجویان خلاق بتوانیم حضور آنها در فضای کسب و کار را مهیا کنیم و در صدد فارغ التحصیل کردن شرکت های نوپای فنآوری هستیم.

وی اضافه کرد: مراکز نوآوری ما در رشته هایی مانند شیرینی سنتی، مواد غذایی، گیاهان دارویی، شوینده ها، فنآوری های خاص، فعالیت می کنند تا این محصولات به تجاری سازی برسند و اشتغال دانشجویان را هموار کنند.

حرکت در مسیر بین المللی شدن/ شش مرکز نامزد شدند

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین بیان کرد: در فرایند سطح بندی که امسال برگزار شد در کشور حدود ۲۰۰ مرکز و از میان ۱۰ مرکز فعال استان تعداد شش مرکز ظرفیت بین المللی شدن را داشتند که مستندات به وزارت علوم ارسال شده تا پس از ارزیابی ها مرکز مورد نظر انتخاب شود.

دانش کار آراسته اظهارداشت: با امکانات و شرایطی که در استان مهیا شده می توانیم با جذب دانشجوی خارجی نسبت به ارتقاء مهارتهای دانشگاهی هم اقدام کنیم که در این راستا  مرکز جامع آموزش علمی کاربردی علوم و فنون دانشگاه استان قزوین نامزد دریافت مجوز بین المللی برای پذیرش دانشجوی خارجی است.

وی گفت: کشورهای منطقه خلیج فارس، عراق، سوریه، افغانستان، شمال آفریقا، به آموزش های مهارتی نیاز دارند و ما قادریم بخش زیادی از آنها را تامین کنیم که در این راستا آماده دریافت مجوز برای یک مرکز هستیم.

دانش کار آراسته در خصوص این که آیا ظرفیت دانشگاه برای پذیرش دانشجوی خارجی کافی است بیان کرد: در حال حاضر ظرفیت پذیرش ۱۲ هزار دانشجو را داریم که الان با یک سوم ظرفیت فعالیت می کنیم و هر چقدر متقاضی باشد جوابگو خواهیم بود.

اطلاع رسانی توسط رایزنان فرهنگی صورت می گیرد

وی اضافه کرد: برای جذب دانشجوی خارجی باید اطلاع رسانی کرده و این دانشگاه را در خارج از مرزها معرفی کنیم که این کار با کمک رایزنان فرهنگی سفارت خانه های ایران در کشورهای هدف آغاز شده است.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین تصریح کرد: ورود دانشگاه ما به باشگاههای بین المللی مزیت های متعددی دارد و موجب نقد و بررسی آموزش های مهارتی، ارتقاء کیفیت تحصیلی و کسب
استانداردهای جهانی می شود.

دانش کار آراسته بیان کرد: مراکز علمی کاربردی علوم وفنون، خانه کارگر، نیرو محرکه، کاسپین و شهرداری این ظرفیت را دارند که در حال حاضر مرکز علوم و فنون از شانس بیشتری برای دریافت مجوز بین المللی برخوردار است.

دانش کار آراسته گفت: در حوزه بین المللی بدنبال تبادل استاد و دانشجو و مقالات و تحقیقات علمی هم هستیم و فقط به پذیرش دانشجو اکتفا نخواهیم کرد و تدریس در بخش بین المللی در ایران به زبان فارسی و  انگلیسی و در کشورهای دیگر به زبان همان کشور خواهد بود.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین یادآورشد: مهمترین هدف و رویکرد ما حرکت از مدرک گرایی به سمت مهارت افزایی و مهارت گرایی است.

۳ مرکز جدید دانشگاهی راه اندازی و شش مرکز تعطیل می شود

وی با اشاره به روز آمد کردن مراکز دانشگاهی اظهارداشت: شش مرکز در استان حذف شده و سه مرکز جدید راه اندازی خواهد شد که این واحدها با شرایط جامعه و تقاضای بازار فعالیت خواهند کرد که رشته های علوم انتظامی و حقوقی، فرهنگ و هنر و خدمات اجتماعی و بهزیستی از رشته های جدید است.

دانش کار آراسته گفت: متقاضیان احداث مراکز جدید دانشگاهی باید اهلیت داشته و ضمن تامین فضای مناسب از کارگاه و فضای کارورزی هم برخوردار باشند و بتوانند حداقل امکانات آموزشی را تامین کنند.

وی اضافه کرد: مدیریت دانشگاه نیز به صورت هیئت امنایی و هیئت موسس و با استفاده از یک متخصص در رشته های فنی صورت می گیرد و در این راستا اگر شرایط ما کمی سخت گیرانه تلقی می شود به خاطر کیفی سازی و برند سازی فعالیت هاست.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین یادآورشد: محور آموزش های ما مهارت است و نگاه تئوری مطلق نداریم به همین دلیل دنبال تولید مقالات isi و چاپ آن در مجلات نیستیم و هدف ما تقویت بنیه مهارتی تحصیل کردگان این دانشگاه است تا در آینده برای خود و دیگران بتوانند شغل ایجاد کنند.

وی بیان کرد: در سال جاری یک عنوان کتاب در حوزه مدیریت و کارآفرینی منتشر شده و در خصوص جذب مدرسان حق التدریسی فرآیند پذیرش هیئت علمی دانشگاهها بر اساس روند مشخصی است که در این راستا در سال ۹۵ تعداد ۸۰۰ نفر و در سال ۹۷ این تعداد به ۲۰۰ نفر کاهش یافت و امسال هم از میان ۱۳۰ داوطلب برای جذب ۳۰ نفر عضو هیئت علمی اقدام کرده ایم.

به روز رسانی و رصد فعالیت ها در هر دو سال/ راه اندازی ۱۴ رشته جدید 

دانش کار آراسته تصریح کرد: آنچه ما دنبال می کنیم این است که مراکز دانشگاهی بدنبال ماموریت تعریف شده باشند و اگر ظرفیتی نباشد هرگز مرکزی را دایر نکرده و یا ادامه فعالیت نمی دهیم و در این میان برای تطابق با استانداردهای تعریف شده هر دو سال برنامه های آموزشی و همه ۸۰۰ رشته مورد رصد و ارزیابی قرار می گیرد و به روز رسانی می شود.    

وی بیان کرد: در سال گذشته در استان قزوین ۱۶۵ رشته تحصیلی داشتیم که پس از رصد و ارزیابی این تعداد به ۱۲۵ رشته کاهش یافته و در کنار آن رشته های جدیدی هم ایجاد شده است.

دانش کار آراسته تصریح کرد: ۱۴ رشته جدید در مراکز علمی کاربردی استان قزوین راه اندازی شده که شامل: مدیریت بحران در هلال احمر، کارشناسی مددکاری اجتماعی در بحران، کارشناسی امداد و سوانح، کارشناسی sme، کاردانی تربیت بدنی و پرورش اندام، طراحی و نوسازی بافت های فرسوده، گیاهان دارویی،  تکنولوژی لباس و الگو سازی، شیرینی سنتی و شبکه توزیع برق است که نیاز  امروز بازار محسوب می شود.

وی اضافه کرد: امسال در ۱۲۵ کد رشته دانشجو پذیرش می شود که هر کد رشته ۵۰ نفر ظرفیت دارد و در مجموع حدود ۶ هزار دانشجو پذیرش خواهد شد.

راهبردهای مهم دانشگاه در سال جاری مشخص شد

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین اظهارداشت: کیفیت بخشی به آموزش های مهارتی، ماموریت گرایی، سطح بندی مراکز، اعطای مجوز به مراکز نوآوری، برنامه ریزی درسی، جایگزین شدن 
رشته های به روز، آزمون متمرکز، ساماندهی مدرسان، ارتقاء فرآیند ارزیابی درونی و بیرونی، بین المللی شدن و جذب دانشجوی خارجی، توسعه فرهنگ مهارت آموزی، از مهمترین راهبردهای ما در سال جاری است.

دوران مدرک گرایی به سر آمده است/ نیازمند مهارت هستیم

وی گفت: باید بپذیریم دیگر دوران مدرک گرایی در دانشگاهها به سر آمده و اگر بخواهیم دانشجویان پس از تحصیل بتوانند شغلی برای خود پیدا کنند باید به سمت مهارت گرایی برویم و دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از ارکان بررسی صلاحیت حرفه ای و شغلی است و امیدواریم با کیفی سازی فعالیتها بتوانیم در عصر کنونی به سمت مهارت افزایی و اشتغال پایدار توسط تحصیل کردگان گام برداریم.

  

کد خبر 4700848

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علمی کاربردی قزوین هفته دولت بوشهر قزوین شیراز شهرکرد ایلام عید غدیر خم گرگان یاسوج خطبه های نماز جمعه کهگیلویه و بویراحمد سانحه تصادف اربعین حسینی استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۶۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی