Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین گفت: دانشجویان نسل امروز به دنبال آموزش تا مقطع دکترا نیستند بلکه تمایل دارند انسان‌های تأثیرگذار در جامعه خود باشند و به‌سرعت وارد بازار کار شوند.

مرتضی موسی‌خانی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به ورود متغیرها و ابزارهای مختلف به جامعه، میزان علایق دانشجویان نسل جدید نسبت به دانشجویان دهه‌های گذشته و خواسته آنان از آموزش عالی تغییر پیداکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نوع تعامل با دانشجویان نسل امروز با نسل گذشته متفاوت است هر چه جلوتر می‌رویم حس می‌کنیم تأثیرات متغیرهای اجتماعی روی دانشجویان بیشتر شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بابیان اینکه نحوه تعامل با دانشجویان جدید متفاوت از دانشجویان دهه‌های گذشته است، عنوان کرد: بهتر است نمونه‌های موفق را برای دانشجویان بیان و آنان را جهت‌دهی کرد چراکه دانشجویان نسل امروز به دنبال آموزش تا مقطع دکترا نیستند بلکه تمایل دارند انسان‌های تأثیرگذار در جامعه خود باشند و به‌سرعت وارد بازار کار شوند.

وی با تأکید بر اینکه یکی از مأموریت‌های دانشگاه‌ها تأثیرگذاری در جامعه است، بیان کرد: وقتی‌که دانشجویان برای ورود سریع به بازار کار علاقه‌مند هستند باید از دانشگاه به‌عنوان محل رشد برای موفقیت بیشتر استفاده کنند به همین جهت ما نیز به‌عنوان متولیان امر باید ابزارها و روش‌های آموزشی و تربیتی خود را در دانشگاه‌ها ارتقا دهیم.

موسی‌خانی تشریح کرد: در یک مقطع زمانی در جامعه داشتن مدرک دکترا یک مزیت تلقی می‌شد و وجه تمایز ایجاد می‌کرد ولی امروزه این مدارک وجه تمایز ایجاد نمی‌کند چراکه نگاه جامعه امروز مدرک‌گرایی نیست و اولویت تلقی نمی‌شود؛ امروزه تأثیرگذاری مطرح است و هنگامی‌که یک استارت آپ می‌تواند زندگی مردم را تغییر دهد دارای ارزش می‌شود.

وی گفت: برخی دانشجویان به دنبال رشته‌های کاربردی در جامعه هستند به همین جهت نگاه دانشگاه‌ها نیز به رشته‌ها فرق کرده است؛ گاهاً فارغ‌التحصیلان رشته‌های ریاضی در رشته‌های مدیریتی، کارآفرینی و کسب‌وکار ورود پیدا می‌کنند و حتی دانشجویان در مقاطع بالاتر رشته‌های خود را به رشته‌های بین‌رشته‌ای و کاربردی تغییر می‌دهند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین تشریح کرد: در حال حاضر در سازمان‌های صنعتی به افراد دارای توانمندی و فعال در حوزه بازاریابی، نوآوری و فناوری بها داده می‌شود چراکه بازارها رقابتی شده و تقاضای شرکت‌ها جذب افراد نوآور و خلاق است نه کتاب محور؛ در حقیقت صنایع به‌دنبال فارغ‌التحصیلانی با ذهن‌های واگرا هستند تا با دگراندیشی، شرکت را متحول کنند.

وی با اشاره به سخن مقام رهبری مبنی بر رقابت‌پذیری صنعت ایران در سطح منطقه اظهار کرد: بازار داخل به دلیل ورود تکنولوژی و تولید انبوه اشباع شده و تکاپو ندارد و حتماً باید نیم درصد بازار داخل، وارد بازارهای بین‌المللی شوند و در این راستا نوآوری، ایجاد ارزش و پاسخ به نیاز مشتریان اهمیت بسزایی دارد.

موسی‌خانی اضافه کرد: همه این عوامل دست‌به‌دست هم داده و دانشگاه‌ها را در مسیر نوآوری قرار داده است به همین جهت دانشجویان باید خود را برای ورود به این بخش از صنعت آماده کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در پایان بابیان اینکه نباید از حوزه فرهنگی در دانشگاه‌ها غافل شویم، ابراز کرد: رسانه‌ها یک مزیت تلقی می‌شوند که تأثیرات خود را روی جوانان گذاشته‌اند به همین جهت باید سطح آگاهی و هوشیاری جوانان را نسبت به بهره‌گیری از این سیستم‌ها افزایش دهیم تا آسیب کمتری در تعامل با این ابزارها داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشجويان مدرک گرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۴۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، در این همایش که صبح سه شنبه در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد دبیر علمی همایش مدیریت ورزشی با رویکرد سلامت سازمانی اظهار کرد: برای این همایش ۴۱۲ مقاله از سوی دانشجویان و اساتید ارسال شده بود که از این تعداد با داوری انجام شده ۳۸۰ مقاله با کیفیت و مطلوبیت مورد پذیرش قرار گرفت.

مهرداد محرم زاده خاطرنشان کرد: ۵۳ درصد مقالات ارائه شده در این همایش مربوط به دانشجویان ارشد بین اللملی است که عمدتا از کشورهای عراق و سوریه حضور داشتند.

وی گفت: بحث مدیریت ورزشی از رشته های بین رشته ای علوم ورزشی است که در سال های اخیر با گرایش مختلف مورد توجه قرار گرفته است.

دبیر علمی همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل توانمندی منابع انسانی و سوگیری های درست دانشگاه ها را در توسعه رشته مدیریت ورزشی و اقتصاد و تجارت ورزش یادآورشد و بیان کرد: در این زمینه دانشگاه محقق اردبیلی نیز جزو دانشگاه های پیشرو کشور در توسعه و گسترش رشته های ورزشی است.

محرم زاده افزود: در برگزاری این رویداد از ظرفیت انجمن مدیریت ورزشی ایران استفاده کردیم و شاخه استانی این انجمن فعالیت خوبی را انجام داده و در سال گذشته موفق شدیم در ارزیابی های انجام شده جزو انجمن های موفق معرفی شویم.

وی تصریح کرد: این انجمن اقدام به فعالیت های علمی، تحقیقاتی، چاپ نشریه به زبان های بین المللی، برگزاری کارگاه های آموزشی و ... کرده تا دانشجویان و محققان علوم ورزشی بتوانند از بسترهای فراهم شده انجمن مدیریت ورزشی بهره بگیرند.

عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: سال گذشته اولین همایش مدیریت ورزشی را به صورت ملی برگزار کردیم و امسال این همایش در سطح بین المللی و با حضور دو چهره علمی دانشگاهی از کشور عراق و استرالیا در حال برگزاری است که امیدواریم از نتایج این رویداد که با استقبال دانشجویان خارجی دانشگاه محقق اردبیلی روبرو شده بهره لازم و کافی برده شود.

در این همایش از مقالات برتر در قالب پنل های برگزار شده و پوستر رونمایی شده و از برترین های این همایش با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.

کد خبر 6099132

دیگر خبرها

  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری