Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین اولین استار آپ ایمنی، بهداشت و محیط زیست کشور در قزوین و توسط دانشگاه کار قزوین و مرکز علمی کاربردی خانه کارگر برگزار شد.

حسن اسدی، رئیس دانشگاه کار قزوین، در اولین استار آپ ایمنی، بهداشت و محیط زیست کشور که امروز پنجم دی ماه در دانشگاه کار برگزار شد، اظهار کرد: برای اولین بار استارآپ به نام «بهداشت، ایمنی و محیط زیست» به همت خانه کارگر و دانشگاه کار برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۷۴ طرح از شهرهای مختلف از قبیل اصفهان، تهران، قزوین ارسال و از بین آنان ۱۵ طرح انتخاب شد و امروز طی مرحله داوری سه طرح برگزیده و معرفی شدند. از ۱۵ طرح حداقل سه تا چهار طرح امکان تجاری شدن دارند.

رئیس دانشگاه کار قزوین اشاره کرد: دانشگاه به دنبال این است که وابستگی خود را به شهریه از بین ببرد در این راستا ایده‌های خام دانشجویان دریافت شده تا با پرورش و ارائه آن به صنایع درآمد ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه برگزاری رویداهای شتاب می‌تواند موجب دریافت ایده شود، تصریح کرد: اگر ایده مراکز دانش‌بنیان آن‌ها را ملزم به کسب درآمد کند قطعاً موفق خواهند شد ولی اگر بودجه‌ای دیگر داشته باشند نتیجه‌ای نخواهند گرفت.

به گزارش ایسنا، این مسئول گفت: هدف از برگزاری برنامه به منظور کاهش وابستگی به شهریه کاردانی رایگان است و این یک منبع درآمد مراکز رشد و استارت آپ‌هاست تا ایده‌های دانشجویان تقویت شود و تعدادی از آن‌ها را به مرحله عمل برسانیم.

اسدی اشاره کرد: ارتباط با صنعت از جمله اهداف این دانشگاه در ابتدای فعالیت بوده است، در همین راستا تفاهم‌نامه‌های مختلفی با سازمان‌ها و نهادهایی داشتیم و الزام کردیم در هر رشته یک تا دو بازدید در طول ترم انجام شود تا دانشجویان با محیط کار آشنایی داشته باشند.

وی یادآور شد: دانشگاه کار از سال ۷۵ تأسیس شده است و بیش از ۲۰۰۰ دانشجو در بیش از ۷۰ رشته دارد و تاکنون نیز ۱۰ هزار نفر از آن فارغ التحصیل شده‌اند و مرکز علمی کاربردی خانه کارگر نیز از سال ۸۱ تأسیس و ۱۵ رشته دارد که ۸۰۰ دانشجو در حال تحصیل هستند و از آن فارغ التحصیل شدند.

جای فرهنگ ایمنی کار خالی است

علی فتح‌طاهری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین نیز در این مراسم اظهار کرد: امروز نیروی کار حق دارد که ابزار و لوازم را داشته باشد و انسان که سرمایه کار است مورد حفاظت قرار گیرد. ایده‌ها جالب بود و به گروه‌هایی که ایده آنان برگزیده نشد می‌گویم که کار خود را با قوت ادامه دهند تا به نتیجه برسند و ایده خود را اجرایی کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین بیان کرد: به نظر می رسد جای یک طرح خالی است؛‌ ایده‌های ارائه شده در این استارت آپ در جهت ایجاد ابزارهاست تا ایمنی در محیط کار و جامعه فراهم شود ولی به نظر می‌رسد جای فرهنگ ایمنی کار خالی است و بهتر است در استارت آپ‌های بعد ایده‌هایی ارائه شوند تا فرهنگ ایمنی را در جامعه نهادینه کنیم.

به گزارش ایسنا، در پایان مراسم از ایده‌های برتر تقدیر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی محیط زیست بهداشت ايمني ایمنی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۷۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود

ایسنا/البرز نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی گفت: طی سال‌های گذشته قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تاکنون نیفتاده است.

علی حدادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه سال‌های سال است که تولید کنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی در سه شهرستان نظرآباد، طالقان و چهارباغ فعالیت دارند ولی آن طور که باید و شاید از آنها نشده است.

وی با بیان اینکه این فعالان امروز برای توسعه واحد تولیدی و صنعتی خود با مشکل مواجه هستند، توضیح داد: ما جلسات و پیش نویس مصوباتی با وزیر قبلی و فعلی صمت داشته‌ایم تا وضعیت این واحدها در البرز تغییر کند.

وی افزود: بر این اساس قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تا کنون نیفتاده است.

این مسئول اظهار کرد: امسال که سال جهش تولید است، حمایت از واحدهای صنعتی و فعالان اقتصادی در اولویت دولت و مجلس قرار دارد.

حدادی تاکید کرد: با حمایت از این واحدها شاهد رقابتی شدن فرایند تولید و از طرفی بالا رفتن کیفیت محصولات و کالاهایی داخلی خواهیم بود.

وی گفت: برخی واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان‌های طالقان، ساوجبلاغ، نظرآباد و چهارباغ بیش از دو دهه است که فعالیت دارند و متاسفانه چون نگاه جامع و متقنی به آنها نشده از توسعه بازمانده‌اند.

نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس در پاسخ به اینکه آیا پیوست‌های زیست محیطی در تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی رعایت خواهد شد یا باید منتظر تکرار تجربه تلخ شهرک بهارستان باشیم؟ گفت: توسعه و اشتغالزایی در اولویت دولت قرار دارد.

وی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی به محیط زیست و اراضی ملی به ویژه در محدوده تالاب صالحیه آسیب وارد می‌کند، گفت: تالاب صالحیه تالابی نقطه‌ای است و در برخی ماه‌های سال آب دارد و محیط زیست باید زیرساخت‌های لازم را در این محدوده ایجاد کند.

حدادی اظهار کرد: من انتقاد جدی به رییس محیط زیست کشور و مدیرکل محیط زیست البرز دارم چون به هیچ وجه نمی‌توانیم بپذیریم که در مسیر توسعه تولید موانعی ایجاد شود و باید به سمتی پیش برویم که با رعایت ساختارهای محیط زیستی تولید هم رونق بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • ساختمان سازی، بیشترین حوادث کار را در لرستان دارد
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است
  • معرفی تیم‌های برتر اولین استارت آپ دانش آموزی هنرستان‌های دخترانه گلستان
  • معرفی تیمهای برتر اولین استارت آپ دانش آموزی هنرستان های دخترانه گلستان