Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان جهادگر دانشگاه‌ فنی‌ و حرفه‌ای دختران بقیة الله (عج) قزوین، در یک کار جهادی اقدام به تولید روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ عدد ماسک کردند. ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۳ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین؛ دانشجویان دانشگاه‌ فنی‌وحرفه‌ای دختران بقیةالله(ع) استان قزوین با اقدامی جهادی پا در عرصه‌ تولید وسایل بهداشتی مورد نیاز مردم و کادر درمان در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگار تسنیم در بازدید از کارگاه‌های تولیدی این بسیجیان جهادگر به گفت‌وگو با دانشجویی که سرپرستی کار را پذیرفته‌ بود، پرداخت. 

زهرا قاسمی مسئول بسیج دانشجویی خواهران دانشگاه فنی و حرفه‌ای دختران بقیةالله(عج) قزوین و سرپرست کارگاه تولید جهادی ماسک بهداشتی در گفت‌گو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: با توجه با ظرفیت‌های موجود در دانشگاه فنی بقیةالله(عج) مانند کارگاه های مجهز به ابزارآلات خیاطی، رشته های فنی مرتبط به خیاطی و دوزندگی، حضور دانشجویان متخصص، جوان، پرانگیزه، جهادی و انقلابی تصمیم گرفتیم که با روحیه و عمل جهادی باری از دوش مسئولین کشور جهت کمک به مردم برداریم.

وی در ادامه گفت: تمام تمهیدات و همکاری‌های لازم برای تشکیل کارگاه تولید ماسک و لباس پزشکی توسط مسئول جهادی سپاه صاحب‌الامر(عج) استان، ناحیه بسیج دانشجویی استان و مسئولین دانشگاه صورت گرفت.

کمک به سیستم بهداشت و درمان را رسالت گرو‌ه‌های جهادی می‌دانیمسپیدپوشان سبز قامت، قدرتمندانه در خط مقدم جبهه سلامت ایستاده‌اندیک شرکت تولیدی روزانه 4 هزار و 500 لیتر مواد ضدعفونی کننده رایگان در آبیک قزوین توزیع می‌کن

قاسمی با اشاره به استقبال پرشور دانشجویان و خانمهای جوان سطح شهر از این طرح جهادی تاکید کرد: از ابتدا اولویت را بر حفظ سلامت افراد گذاشتیم و سعی‌مان بر آن بود که حداقل تجمع افراد در کارگاه شکل بگیرد.

وی ادامه داد: طی روز حدود 50 نفر نیروی ثابت در شیفت‌های مختلف از ساعت 8 صبح الی 20 در کارگاه‌های تولیدی مجزا و ضدعفونی‌شده از روز شنبه 24 اسفند تا کنون حضور به عمل آورده و روزانه 2 هزار 500 عدد ماسک تولید می‌کنند.

این دانشجوی جهادگر افزود: تمام ماسک های تولید شده جهت استرلیزه کردن، بسته‌بندی و توزیع به وزارت بهداشت تحویل داده می‌شود. 

دانشجویان بسیجی همیشه پای کار هستند

قاسمی با بیان این‌که شرینی وحدت و تلاش بی‌وقفه مردم در صحنه مقابله با کرونا از تلخی این بیماری کاسته‌ است افزود: ما دانشجویان بسیجی در عرصه نبرد با کرونا وظایف سنگینی بر دوش داریم و تا زمانی که خطری سلامتی جسمی و روانی مردم کشورمان را تهدید کند پای کار هستیم.

 

 

 

گزارش و فیلم از سحر علیخانی

انتهای پیام/ش

R7541/P/S6,63/CT16 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران بسیج سازندگی بسیج دانشجویی ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران بسیج سازندگی بسیج دانشجویی ویروس کرونا دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران بسیج سازندگی بسیج دانشجویی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۹۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی

سرپرست اداره کار استان تهران با بیان اینکه مهمترین رکن جهش تولید جامعه کارگری و کارفرمایی است گفت:توجه به نیازهای جامعه کارگری موجب تحقق جهش تولید خواهد شد.در این راستا شاهد رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در استان بوده ایم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، مطابق ماده 48 قانون کار طرح طبق بندی مشاغل برای اجرای عدالت مزدی می بایست اجرا شود. دراین ماده آمده است به منظور جلوگیری از بهره‌کشی از کار دیگری وزارت کار موظف است نظام ارزیابی و طبقه‌بندی مشاغل را با استفاده از استاندارد مشاغل و عرف مشاغل کارگری در کشور تهیه کرده و به اجرا درآورد.

بر اساس ماده 49قانون کار برای استقرار مناسبات صحیح کارگاه در زمینه مزد و مشخص شدن شرح وظایف و دامنه مسئولیت مشاغل مختلف در کارگاه‌ها، کارفرمایان موظفند با همکاری کمیته طبقه‌بندی مشاغل کارگاه یا موسسات ذیصلاح این طرح را تهیه و پس از تایید وزارت کار در کارگاه به اجرا درآورند.

طرح طبقه‌بندی مشاغل با هدف برخورداری کارکنان و کارگران مشمول قانون کار از مزایای گروه، سنوات و مزد با رعایت شرایط احراز شغلی پیش‌بینی شده و در کارگاه‌های بالای 50نفر کارکن لازم الاجرا است؛ این طرح در واقع در کارگاه‌هایی که به حد نصاب 50نفر کارگر و نیروی کار یا بیش از آن می‌رسند به اجرا در می‌آید و کارفرمایان مکلفند برابر ماده 48قانون کار، نیروهای کار خود را مشمول طبقه بندی قرار بدهند.

بسیاری از کارشناسان معتقدند طبقه‌بندی مشاغل بهترین معیار برای صدور احکام شغلی کارگران است و  اجرای این طرح ضمن افزایش روحیه و انگیزه کار، ایجاد عدالت مزدی، واقعی شدن حقوق نیروهای کار و جلوگیری از تضییع حقوق کارگران، باعث می شود  که از نیروهای کار در کارگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس شایستگی استفاده شود.

*رشد 50درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در استان تهران

محمد آذر پناه ، سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: اجرای طرح های طبقه بندی مشاغل در سال گذشته از رشد 50درصدی برخوردار شد.اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل که از رشد 50 درصدی برخوردار بوده است، به رقمی بالغ بر 289 کارگاه در سطح استان رسیده است.

وی با بیان این که این طرح در کارگاه‌های بالای 50 نفر موجب افزایش تولید، ایجاد انگیزه کار و احساس عادلانه بودن دستمزد پرداختی به کارگران می‌شود افزود: کارفرمایان مکلفند براساس مواد 48و 49 قانون کار، پرداخت حقوق و مزایای نیروهای کار خود را مطابق طرح طبقه بندی مشاغل انجام دهند.

آذرپناه افزود: با اجرای طرح طبقه بندی و رتبه بندی مشاغل، کارکنان و کارگران از مزایای گروه، سنوات و مزد با رعایت شرایط احراز شغلی پیش بینی شده در مقررات موضوعی بهره مند می‌شوند. اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل زمینه افزایش تولید را فراهم کرده و موجب بالارفتن انگیزه کار در بین کارگران می‌شود.

وی افزود: توجه و تکریم توأمان قشر کارگر و کارفرما در رشد بهره وری و ارتقای شور و نشاط، ایجاد انگیزه و خلاقیت تاثیرگذار است و همواره بایستی مورد توجه قرار گیرد. 

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با اشاره به شعار سال 1403از سوی رهبر معظم انقلاب، مهمترین رکن جهش تولید را جامعه کارگری و کارفرمایی دانست و گفت: توجه به نیاز های جامعه کارگری موجب تحقق جهش تولید خواهد شد.

آذر پناه تصریح کرد: در حال حاضر در برخی از مجموعه ها با تبعیض در پرداخت حقوق و دستمزد روبه رو هستیم و این امر در کاهش کیفیت کار و تولید محصول اثرگذار است.

به گفته وی، در بعضی از بنگاه‌ها عدم اجرای طرح طبقه بندی  مشاغل و پرداخت حقوق و مزایای یکسان به کارگران تازه کار و کارگران با سابقه، بی انگیزگی و خروج کارگران از بنگاه را به دنبال داشته موجب کاهش بهره‌وری و لطمه به بنگاه شده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • راه اندازی ۴۳۵ صندوق قرض الحسنه اشتغالزایی در البرز
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید فلافل غیربهداشتی در مهرشهر
  • پیشنهاد جنجالی ایلان ماسک علیه دانشجویان معترض امریکا | نتایج نظرسنجی میلیونی‌اش را ببینید
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • پیشنهاد عجیب ماسک برای برخورد با دانشجویان معترض
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی