Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@12:35:58 GMT

چرا باید صنعت و دانشگاه را با هم گره بزنیم؟

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۲۵۸۷

چرا باید صنعت و دانشگاه را با هم گره بزنیم؟

ایسنا/قزوین صنعتی که مایه‌ توسعه و پیشرفت کشور نباشد، مفید نیست؛ علمی هم که به تولید منتج نشود، فایده‌ای ندارد و نافع نیست. باید علم را به فنّاوری و فنّاوری را هم با صنعت گره بزنیم تا در نهایت صنعت را به توسعه‌ کشور وصل کنیم.

دهه ۴۰ سنگ بنای اولین شهر صنعتی در قزوین بنا نهاده شد و دهه ۶۰ صنایع مختلف در این استان شروع به کار کردند، در دهه اخیر شهرک‌های صنعتی یکی پس از دیگری احداث و واحدهای صنعتی در آن مشغول به تولید شدند و چرخ صنعت استان را به حرکت درآوردند اکنون قزوین را به عنوان یکی از قطب‌‎های صنعتی کشور می‌شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از ۶۵ هزار دانشجو در ۲۸ مرکز علمی و دانشگاهی قزوین مشغول به تحصیل هستند؛ در این مراکز بیش از ۲۰۰۰ استاد و عضو هیئت علمی فعالیت داشته و به آموزش دانشجویان مشغولند.

دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) به عنوان دانشگاه مادر استان قزوین دارای دانشکده‌ها و رشته‌های مختلف از فنی و مهندسی گرفته تا رشته‌های انسانی را داراست؛ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین هم در بین ایرانیان کاملاً شناخته شده است و یک سوم دانشجویان قزوین را تربیت می‌کند و در عرصه رباتیک حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد.

اما آنچه در استان قزوین مغفول مانده پیوند صنعت و دانشگاه است؛ صنعت و دانشگاه ظرفیت‌های بسیاری دارند ولی هیچیک برای ارتباط مؤثر پیش قدم نمی‌شوند و هر کدام انتظار دارند بخش مقابل پا پیش بگذارد؛ در این گزارش مدیران شرکت‌های دانش بنیان از این راه‌ حل پیوند صنعت و دانشگاه سخن می‌گویند.

پیوند صنعت و دانشگاه شعار قشنگی است

محمد عبابافها، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان البرز میکروسیستم با اشاره به اینکه پیوند صنعت و دانشگاه در حد شعار باقی‌مانده است، عنوان می‌کند: هیچ جای دنیا را مشاهده نمی‌کنید که مسئولین در سخنان خود از تولید حمایت کنند، در ایران‌مسئولین در سخن حمایت می‌کنند ولی در عمل خروجی محسوسی وجود ندارد.

وی ادامه می‌دهد: در خصوص پیوند صنعت و دانشگاه مهم این است که دانشجو را درست تربیت کنیم تا صنعت از او استفاده کند؛ دانشجویان مطالب را درست نمی‌آموزند و یا اینکه درست آموزش نمی‌بینند و انگیزه‌ای برای ورود به صنعت ندارند.

به گزاش ایسنا، رهبر معظم انقلاب در دهه اخیر همواره به دانشگاه‌‏ها در خصوص مسائل علمی، تحقیق، پژوهش، نوآوری، جنبش نرم‏ افزاری و ارتباط صنعت و دانشگاه تأکید کرده‌اند چراکه علم یکی از ارکان امنیت بلندمدت کشور است.

ابراهیم مظفری، دکترای مهندسی مکانیک مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت فن‌آوران ابزارسازآریا اظهار می‌کند: مبحث پیوند صنعت و دانشگاه یک مقاله کارشناسی و مفصل است؛ در ابتدا باید تعریف کنیم وظیفه دانشگاه و صنعت چیست که می‌خواهیم این دو را به هم پیوند دهیم؛ آیا می‌خواهیم بخش تحقیقات صنعت را به دانشگاه‌ها محول کنیم؟ آیا این اقدام با ساختار موجود دانشگاه‌ها متناسب است و سازگاری دارد؟

وی خاطرنشان می‌کند: اگر دانشگاه را تنها یک مرکز آموزشی در نظر بگیریم وظیفه آن آموزش نیروی متخصص است اما اگر دانشگاه را این‌گونه در نظر بگیریم که در کنار آموزش، کارهای پژوهشی صنعتی نیز انجام دهد شاهد پیوند صنعت و دانشگاه خواهیم بود ولی متاسفانه دانشگاه‌های کشور در این مقوله ضعیف هستند، در کشورهای پیشرفته دنیا برای حل این مسئله بین دانشگاه‌ها و صنایع تولیدی، پژوهشگاه‌هایی را ایجاد کردند تا به‌عنوان حلقه وصل عمل کند.

این دکترای مهندسی مکانیک که خود آستین همت را بالا زده و هر وقت که نیاز باشد لباس کار بر تن می‌کند، در ادامه سخنان خود می‌گوید: از اعضای هیئت‌ علمی آموزشی یک دانشگاه نباید توقع داشته باشیم که کارهای پژوهشی صنعتی را انجام دهند مگر اینکه این فرد از ابتدا برای کار پژوهشی تربیت شده باشد.

عبابافها مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان البرز میکروسیستم نیز به سال‌های دور اشاره و عنوان می‌کند: سال ۶۷ با جهاد دانشگاهی علم و صنعت همکاری داشتم در حال حاضر باید به دانشجویان و دانشگاهیان انگیزه داد تا بتوانند از مطالب آموخته شده استفاده کنند، به همین واسطه صنعت راحت‌تر از آن‌ها استفاده خواهد کرد در شرکت خود از دانشجویان در صنعت استفاده کردیم و در حقیقت پیوند صنعت و دانشگاه برقرار شد.

دانشجویان را باید خلاق تربیت کنیم

وی که معتقد است دانشجویان باید درست تربیت شوند، اضافه می‌کند: در حال حاضر مدیر واحد تحقیق و توسعه شرکت ما کسی است که پیش از فارغ‌التحصیلی همراه ما مشغول به کار شد و عضو انجمن نخبگان ایران است که با ایده‌های خود واحد تحقیق و توسعه ما را متحول کرد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان البرز میکروسیستم ابراز کرد: برخی دانشجویان جوان ایده‌های خوبی دارند، باید تعداد این دانشجویان را افزایش داد ما می‌خواهیم واحد تحقیق و توسعه خود را با حضور دانشجویان تقویت کنیم ولی دانشجویان توانایی و انگیزه لازم را ندارند.

لزوم ایجاد پژوهشگاه‌ بین صنعت و دانشگاه

رئیس هیئت مدیره شرکت شرکت فن‌آوران ابزارسازآریا اشاره می‌کند: در سال‌های اخیر در خصوص پیوند صنعت و دانشگاه بسیار سخن گفته می‌شود؛ اشکال این است که دانشگاه‌ها برای آموزش پایه‌گذاری شده‌اند و اعضای هیئت‌علمی متخصص به ندرت می‌توانند کار تحقیقاتی و صنعتی انجام دهند لذا باید پژوهشگاه‌هایی واسط بین صنعت و دانشگاه داشته باشیم که افراد متخصص صنعتی در دانشگاه‌ها در این پژوهشگاه‌ها به کار گرفته شوند.

وی تصریح می‌کند: در حال حاضر به دلیل عدم فعال‌سازی پژوهشگاه‌ها و پژوهشکده‌ها در دانشگاه‌ها شاهد آن هستیم که بسیاری از پتانسیل دانشگاه‌های ما به صورت راکد باقی مانده و بسیاری از دانشگاه‌ها دارای تجهیزات و ماشین‌آلات بسیار خوبی هستند که بلااستفاده مانده است.

مظفری تشریح می‌کند: در این سال‌ها که دانشگاه‌ها با مشکل افت دانشجو مواجه شده‌اند و امکانات علمی با راندمان پایین مورد استفاده قرار می‌گیرد این امکانات می‌تواند در دل این پژوهشکده‌ها و پژوهشگاه‌ها جهت ارائه راه‌حل‌های مناسب برای صنایع به‌کارگیری شود بارها این موضوع را مطرح کرده‌ایم و چندین بار داوطلب آن شده‌ایم تا در کنار دانشگاه‌های استان قرار بگیریم و برای انجام این پیوند کمک کنیم ولی تا این لحظه استقبالی از سوی دانشگاه‌ها شاهد نبودیم.

قوانین دانشگاه‌ها اصلاح شود

وی یادآور می‌شود: به دانشگاه‌ها پیشنهاد دادیم امکانات راکدی که در اختیار دارند را در قالب پژوهشکده‌هایی فعال کرده و ساختار پژوهشکده‌ها را از نظام آموزشی دانشگاه جدا کنند ولی قوانین داخلی دانشگاه‌ها تا این لحظه اجازه نداده است که دانشگاه‌های استان این گام را بردارند.

مدیرعامل شرکت فن‌آوران ابزارسازآریا تشریح می‌کند: تفاوت پژوهشکده‌ها با مراکز رشد در آن خواهد بود که در مراکز رشد دانشجویان و افراد معمولی شرکتی را ایجاد کرده و شروع به کار می‌کنند ولی پژوهشکده‌ در اختیار دانشگاه است و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در آن به کار گرفته می‌شوند و دانشجویان می‌توانند به‌عنوان کمک‌یار برای انجام پروژه‌ها و پایان‌نامه‌های خود در اختیار اعضای هیئت علمی قرار گیرند؛ در این روش نظام آموزشی مستقل از پژوهشکده عمل خواهد کرد و دریافتی هیئت علمی هم مشخص می‌شود البته قوانین باید به گونه‌ای باشد که اعضای هیئت علمی برای فعالیت در این پژوهشکده‌ها راغب شوند.

مظفری بیان می‌کند: از اساتید دعوت می‌کنم که پای در عرصه بگذارند چراکه الان وقت کنار گود نشستن نیست و فایده‌ای ندارد، اکنون باید وارد گود شوند و هر کس که دل در گرو این مملکت و آب و خاک دارد باید کت و شلوار خود را در آورد و لباس کار بپوشد اگر این اتفاق بیفتد ایران یکی از بهترین‌های کشورهای جهان خواهد بود.

به گزارش ایسنا، با شیوع کرونا مشاهده کردیم ظرفیت‌های دانشگاهی برای تولید انواع ضدعفونی‌کننده پای‌کار آمدند و واحدهای صنعتی با توان خود در این میدان حاضر شدند؛ این سوال به اذهان خطور می‌کند که اگر در سال‌های گذشته پیوند صنعت و دانشگاه برقرار می‌شد چه بسا اکنون در بخش صنعت شاهد تولید چندبرابری و حتی به‌روز محصولات بودیم.

برای هر دو طرف دانشگاه و صنعت باید مشوّق گذاشت، صنایع برای پژوهش هزینه می‌کنند پس بهتر است این پژوهش‌ها هدفدار باشد تا به نتیجه برسد، برای تحقق پیوند صنعت و دانشگاه باید هر دو این بخش‌ها مورد تشویق مسئولین قرار گیرند که این تشویق می‌تواند به‌صورت قانون تعریف شود.

«ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است»، اکنون در برهه مقابله با کرونا بسیاری از پتانسیل‌ها شناسایی و توانایی سنجی شدند، به نظر می‌رسد باید در سال جهش تولید گام بلندی برای پیوند صنعت و دانشگاه برداریم تا با ادغام این دو بخش شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر در بخش تولید باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی پيوند صنعت و دانشگاه شرکت های دانش بنیان پیوند صنعت و دانشگاه اعضای هیئت علمی مدیرعامل شرکت پژوهشگاه ها پژوهشکده ها دانشگاه ها دانش بنیان سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۲۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد حلقه گمشده جدایی جامعه و دانشگاه را یافته است/ تشریح جایگاه طرح صدرا میان دانشجویان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیش‌نشست رویداد صدرا با حضور نمایندگان بیش از ۱۰۰ شرکت صنعتی و خدماتی همزمان با تحصیل دانشجویان و با حضور فعال نمایندگان صنایع بزرگ در دانشگاه، افشین غنی‌زاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، مسعود باغفلکی معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه، مرتضی کهراریان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، علی مهراس مهرابی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، احمد اکبری رئیس دانشکده مهارت و کارآموزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، جمعی از صاحبان صنایع و مراکز تولیدی، مسئولان ادارات و ارگان‌های مختلف به‌منظور مصاحبه، جذب و استخدام دانشجویان و دانش‌آموختگان توانمند در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در این نشست اظهار کرد: قوانین دانشگاه آزاد اسلامی بنا به ساختار مناسب از انعطاف خوبی برخوردار است و در سال‌های اخیر این دانشگاه پیشروی تغییرات اساسی مطابق علم نوین روز بوده و اکنون در نسل چهارم دانشگاه پیشرو قرار داریم و رسالت ما حرکت به سمت دانشگاهی است که تولید علم کرده و از علم به سرمایه برسد تا بتواند مشکلات را رفع کند.

افشین‌غنی‌زاده عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با رسالت جدید خود روز به روز به این هدف نزدیک‌تر می‌شود و دست یاری خود را به سمت کسانی که در این زمینه‌ها خلّاق هستند دراز می‌کند و رویدا صدرا عامل قرار گرفتن علم و تجربه در کنار یکدیگر است.

وی تأکید کرد: در گذشته دانشگاه فقط به علم‌آموزی اختصاص داشت، صنایع نیز به تجربه کاری و عملی، شاید خیلی از دانش‌آموختگان دانشگاهی کار عملی زیادی انجام نداده و در محیط واقعی کار قرار نگرفته بودند و صاحبان صنایع نیز فقط به تجربه کاری توجه داشتند و علاقه‌مندی زیادی به جذب دانشگاهیان بی‌تجربه نداشتند، دانشگاه آزاد با یک حرکت نوین به‌عنوان بانی ارتباط و ادغام دانش و تجربه می‌خواهد کاری کند تا دانشجویان علاقه‌مند را با تجربه کاری و صنایع و صنعت آشنا و نه‌تنها صنعت، بلکه شرایط ‌مناسب تجربه‌اندوزی در هر نوع کار و درآمدزایی در جامعه را ایجاد کند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه افزود: دانشگاه آزاد حلقه گمشده جدایی جامعه و دانشگاه را پیدا کرده و می‌خواهد جوابگوی این سؤال باشد که چرا ما باید تعداد زیادی بیکار یا تحصیل‌کرده بیکار در جامعه داشته باشیم و امروز شما مسئولان و صاحبان صنایع اینجا هستید که با همفکری، دانشجوی دارای مهارت و تخصص کاری تربیت کنیم.

غنی‌زاده متذکر شد: نخست رویداد صدرا معرفی تمامی صنایع کرمانشاه و صاحبان صنایع است تا صنایعی که گمنام مانده‌اند در این فرصت در محیط دانشگاهی به جامعه معرفی کنیم تا محصولات آنها دارای فروش خوب بوده و دانشجویان ما مهارت کاری و در ادامه با پشتکار شغل مناسب داشته باشند.

وی در ادامه توضیح داد: خروجی رویداد صدرا جدا از اینکه به اشتغال جوانان شهر ما و جوانانی که سرمایه کافی ندارند تا توانایی تجربه کاری داشته باشند کمک می‌کند، بلکه برای صنایع و صاحبان کار نیز مزایای زیادی در پی دارد؛ از قبیل بهره‌وری از نیروی کاری دانشگاهی ارزان، استفاده از نیروی کاری با اخلاق، عدم نیاز به تعهدات بیمه‌ای، عدم نیاز به تعهد استخدام نیروی بی‌کیفیت تا یافتن نیروی توانمند و با پشتکار و موارد ارزشمند و مثبت دوطرفه دیگر.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، خطاب به حاضران گفت: باید مجموعه حاضر از صاحبان کار، مسئولان و دانشگاهیان هرکدام صدای ما بوده و دیگران را با نتایج ارزشمند رویداد صدرا آشنا کنید تا فضایی مثبت و مناسب ایجاد شود و شاهد ارتباط خوب دانش و تجربه باشیم و همه پای کار باشند؛ چراکه خیر و منافع ما و استان کرمانشاه در آن است که به جایی برسیم که تعداد زیادی از دانشجویان ما مهارت کاری هم بیاموزند و بدون تردید مدرک دانشگاهی با مهارت کاری معتبر است و این رویداد کمک حال مهارت‌آموزی است.

دانشجو نباید دغدغه‌ای جز تحصیل داشته باشد

دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه هم اظهار کرد: طرح صدرا موضوع ارتباط دانشجویان با صنعتگران، تولیدکنندگان و کارفرمایان بوده و طرح قابل تقدیری است و از کسانی که آن را پیشنهاد کردند تشکر می‌کنم، البته ما در چندین سال گذشته به‌طور مستمر با دانشگاه ارتباط و دفاتر ارتباط صنعت و دانشگاه را داشتیم؛ چراکه یک حلقه مفقوده ارتباط صنعت و دانشگاه و کارآفرینی وجود داشت و همه می‌دانند کسانی که درس را تئوری خوانده و بعد وارد بازار کار می‌شوند این دروس تئوری آنچنان کارایی برای آنان ندارد.

فرهاد مرزی در ادامه توصیه کرد: در چندین سال گذشته کسانی به من مراجعه کردند که دارای مدرک لیسانس و فوق‌لیسانس حسابداری بودند و زمانی که آنها را به شرکت یا کارخانه‌ای برای حسابداری معرفی کردیم نتوانستند حتی یک سند قابل قبول حسابداری را برای اداره دارایی تنظیم کنند؛ اما یک شخص با تجربه چندین ساله و دارای مدرک دیپلم این کار را انجام می‌داد، در زمینه‌های دیگر مانند  مکانیک و متالوژی نیز به همین ترتیب و این طرح حلقه مفقوده دانشگاه و صنعت را رفع می‌کند، بدون تردید تجربه در کار بسیار مهم است و باید در کنار تحصیلات دانشگاهی تجربه کاری نیز وجود داشته باشد.

وی تأکید کرد: ما نباید عادت به راحتی داشته باشیم و باید برای یک بار فرهنگ خوب و درست کار کردن را یاد بگیریم و این نیاز به حضور در متن کار در کنار تحصیلات دانشگاهی دارد که طرح صدرا این کار را انجام می‌دهد، اگر فکر دانشجو برای خود باشد قطعاً موفق خواهد شد و اشتغال نیاز به دانش و تجربه دارد و آن با ارتباط صنعت و دانشگاه محقق می‌شود و با طرح صدرا می‌توانیم مشکل بیکاری را در جامعه به‌خصوص کرمانشاه رفع کنیم، البته باید موضوع تأمین اجتماعی و بیمه این دانشجویان در قالب تفاهم‌نامه بین دانشگاه، سازمان تأمین اجتماعی و اداره کار رفع شود تا هزینه‌ای اضافی برای کارفرمایان ما نداشته باشد و تعهدی ایجاد نکند و کارفرمایان در بخش‌ها و صنوف مختلف از آن استقبال کنند.

طرح پویش چه مزایایی دارد؟

رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و متولی و دبیر پیش‌نشست رویداد صدرا هم به‌صورت تخصصی به معرفی بخش‌ها مختلف این طرح پرداخت و توضیح داد: در کنار کسب دانش باید کسب مهارت نیز صورت گیرد تا دانشجویان در آینده در اشتغال و کاریابی موفق باشند، مسیری که دانشگاه به‌عنوان نقشه راه اشتغال و کارآفرینی ارائه کرده، دارای چهار بخش برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت، برگزاری دوره‌های فنی و حرفه‌ای، طرح پویش و راه‌اندازی کارگاه‌های کاربنیان با هدف کارآمادگی و اشتغال‌آفرینی است.

اکبری یادآور شد: طرح پویش از نگاه صنعت همان طرح کارآموزی سابق است و انتظار این است که واقعی‌تر و جدی‌تر به این طرح توجه شود و مهم‌ترین دستاورد طرح پویش نحوه ارتباط‌گیری در محیط کار، ارتباط با همکاران و ارتباط با مشتری است که در محیط دانشگاه کسب نمی‌شود.

وی توضیح داد: از مهم‌ترین مزایای طرح پویش برای دانشجویان آشنایی با محیط کار، ارتقای مهارت، افزایش انگیزه تحصیلی، دریافت کمک هزینه تحصیلی، ارتباط با متخصصان، کشف استعداد‌های خود، مواجهه با مسائل واقعی، ظهور ایده‌های کارآفرینی و آشنایی با محیط کار بوده و مزایای آن برای شرکت‌ها شامل بهبود روحیه رهبری برای پرسنل، معرفی شرکت به عموم، افزایش بار آموزشی مجموعه، ورود نیرو‌های جدید به شرکت، تبلیغات، افزایش کارایی، استفاده از نیروی ارزان‌قیمت است.

رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و متولی و دبیر پیش‌نشست رویداد صدرا به این نکته هم اشاره کرد که طرح پویش به صورت دو واحد درسی به مدت ۲۴۰ ساعت کار و کسب مهارت طی یک‌ سال کار عملی در صنعت ارائه می‌شود.

اکبری گفت: طرح پویش بدون شهریه و مازاد بر سطح واحد‌های اخذ شده است، شامل بیمه حوادث دانشگاه است، حق‌الزحمه‌ای به صورت مستقیم به دانشجو ارائه نمی‌شود و امکان شرکت در دوره‌های فنی حرفه‌ای در قالب طرح پویش هم وجود دارد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه هم با تأکید بر جایگاه اشتغال‌آفرینی برای جوانان بیان کرد: علم اقتصاد منابع محدود و نیاز‌های نامحدود دارد و اگر می‌خواهیم رشد کنیم باید تولید کنیم، متأسفانه بسیاری از دوستان ما تولید را مترادف صنعت می‌دانند؛ در صورتی که دامنه تولید می‌تواند کالا یا خدمت باشد حتی یک موسیقی نیز می‌تواند کالا باشد و درآمدزایی کند.

کهراریان افزود: تولید نیازمند نیروی انسانی، تجهیزات و تکنولوژی، آموزش و پژوهش است و ما نمی‌توانیم بگوییم که متخصصان دانشگاه کم‌کار هستند؛ چراکه دانش، تخصص و کسب مهارت در دوران تحصیل اتفاق می‌افتد و با پشتوانه اخلاق همراه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تحصیل فرد در دانشگاه اگر به درستی هدایت شود جهش در تولید ایجاد می‌کند و باید دانشگاه را با تولید آشتی دهیم، ما باید دانشگاهی اخلاق‌مدار و کارآفرین داشته باشیم و صنعت، خدمات و آموزش در کنار هم اتفاق بیفتد تا شاهد موفقیت باشیم.

در پایان این مراسم از صاحبان و مدیرعاملان ۱۸ شرکت حاضر در نمایشگاه کارآفرینی که در هفته پژوهش سال ۱۴۰۲ در نمایشگاه این هفته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه حضور فعال داشتند با ارائه لوح تقدیر تجلیل و مقرر شد رویداد صدرا اول و دوم خردادماه با توافق جمعی به صورت نمایشگاه یا برگزاری همایش یا سمینار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد حلقه گمشده جدایی جامعه و دانشگاه را یافته است/ تشریح جایگاه طرح صدرا میان دانشجویان
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است