Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@06:31:44 GMT

۷۵ درصد دانش آموختگان علمی کاربردی مشغول به کار هستند

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۰۳۴۱۹

۷۵ درصد دانش آموختگان علمی کاربردی مشغول به کار هستند

علی فتح طاهری،رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان قزوین گفت: حدود ۷۵ درصد از دانش آموختگان دانشگاه‌های علمی کاربردی مشغول به کار هستند و حدود بیش از ۴۰ درصد آن‌ها در حیطه شغلی رشته تحصیلی خود فعالیت می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، علی فتح طاهری امروز(چهارشنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه که در دانشگاه علمی و کاربردی قزوین برگزار شد، اظهار کرد: در استان قزوین در جهات مختلف قابلیت‌ها و توانمندی‌های زیادی وجود دارد, چراکه این استان مرکز صنعت، کشاورزی، هنر و گردشگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به این ظرفیت‌های موجود، وضعیت مراکز در حوزه صنعت مطلوب است؛ اما در حوزه هنر، گردشگری و کشاورزی به نظر می‌رسد مراکز علمی و کاربردی استان به قدر کافی نیست.

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان قزوین گفت: حدود 75 درصد از دانش آموختگان دانشگاه‌های علمی کاربردی مشغول به کار هستند و حدود بیش از 40 درصد آن‌ها در حیطه شغلی رشته تحصیلی خود فعالیت می‌کنند.

مرکز نوآوری نیروی محرکه در استان راه‌اندازی می‌شود

طاهری با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌های مختلف انجام شده، تاکید کرد: پیش از این دانشگاه با آموزش و پرورش و شرکت شهرک‌ها تفاهم‌نامه همکاری منعقد کرده و اخیرا هم یک تفاهم‌نامه با پارک علم و فناوری امضا شده است.

این مقام مسئول گفت: در قالب این تفاهم‌نامه‌ای که در سفر اخیر دکتر ستاری به قزوین منعقد شده یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای مرکز نوآوری گیربکس نیروی محرکه تخصیص یافت و این مرکز می‌تواند به عنوان یک مرکز نوآور در سطح استان و کشور مطرح شود.

وی اضافه کرد: کارهای مقدماتی و مطالعاتی مرکز نوآوری گیربکس انجام شده و امیدواریم تا پایان امسال بتوانیم آن را افتتاح کنیم.

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان قزوین بیان کرد: در 73 رشته کاردانی و 48 رشته کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشجو می‌پذیرد و در مجموع 131 کد رشته داریم.

طاهری در پایان گفت: در رشته‌های خدماتی 41/3 درصد، در صنعت 46/2 درصد، هنر 9 درصد و کشاورزی 3/3 درصد پذیرش دانشجو خواهیم داشت.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علمی و کاربردی علمی و کاربردی استان علمی کاربردی استان قزوین تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۳۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه