Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام دانشگاه کار قزوین گفت: با رایگان شدن تحصیل در مقطع کاردانی در دانشگاه کار بیش از 3 میلیارد تومان در 17 ردیف مقطع کارشناسی و ارشد نیز تخفیف شهریه اعمال شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ حسن اسدی ظهر دوشنبه در خصوص فعالیت های موسسه آموزش عالی کار الوند در جمع خبرنگاران اظهارداشت: این دانشگاه در حال حاضر با پذیرش 2600 دانشجو در 76 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی و ارشد فعالیت می کند و علیرغم چالش هایی که مراکز علمی کاربردی و موسسات آموزشی دارند اما توانسته ایم با رویکرد مهارت افزایی و دایر کردن رشته های کاربردی جایگاه علمی خود را حفظ کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در دو سال اخیر شاهد افزایش 30 درصدی تعداد دانشجو در سه مرکز تحت پوشش این دانشگاه در قزوین و آبیک بودیم که در حال حاضر 20 هزار مترمربع فضای آموزشی، 7 سایت کامپیوتری، 5 آتلیه، 44 کارگاه و آزمایشگاه، سالن آمفی تئاتر، کتابخانه مجهز و امکانات رفاهی در اختیار دانشجویان قرار دارد.

اسدی تصریح کرد: 31 نفر عضو هیئت علمی و 230 استاد مدعو در این موسسه آموزش عالی تدریس می کنند و 30 کارمند نیز در بخش های اداری و ستادی فعال هستند.

وی بیان کرد: در سال گذشته تعداد 1100 دانشجو جذب شدند و امسال با همه مشکلات و چالش های دوران کرونا پیش بینی می کنیم بیش از این تعداد برای تحصیل این دانشگاه را انتخاب کنند.

اسدی یادآورشد: از سال گذشته توسعه فیزیکی دانشگاه و نیز افزایش تعداد رشته های تحصیلی محدود شد( بجز بین رشته ای) و کیفی سازی تحصیل در اولویت برنامه ها قرار گرفت.

پذیرش رایگان دانشجو در کاردانی/ تخفیف 3 میلیارد تومانی به دانشجویان

قائم مقام دانشگاه کار استان قزوین یادآورشد: در شرایط کنونی که جامعه به مهارت افراد و کارآمدی دانشجویان نیاز مبرم دارد رویکرد ما نیز تداوم  تحصیل کاربردی و توسعه در مقطع کاردانی است و در این راستا زمینه جذب رایگان 700 دانشجو در این مقطع مهیا شد.

اسدی اضافه کرد: در سال جاری بیش از 3 میلیارد تومان تخفیف دانشجویی و تحصیل رایگان برای علاقمندان را مهیا کردیم که بیش از 60 درصد  تخفیف ها در مقطع کاردانی ارائه شده است.

وی گفت: در حال حاضر تحصیل بدون شهریه در دانشگاه کار در مقطع کاردانی مهیا شده و در کنار آن 17 ردیف تخفیف شهریه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد نیز مهیا شده است.

وی گفت: توجه به امور پژوهشی و تحقیقاتی، توسعه مراکز دانش بنیان و نوآور از اولویت های سال جاری است و در دوران کرونا تعداد 50 وبینار تخصصی و آموزشی برگزار کردیم که در سال آینده برای برگزاری 150 وبینار برنامه ریزی کرده ایم.

افزایش واحدهای دانش بنیان مستقر در دانشگاه در اولویت است

اسدی یادآورشد: در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان برای تبدیل ایده به کالا و محصول و تحقق تجاری سازی نگاه ما حمایت از شرکت های فنآوری است که در این راستا نیز تاکنون 5 شرکت دانش بنیان در مرکز رشد دانشگاه فعال شده که تلاش می کنیم این تعداد در سال آینده به 10 شرکت مستقر افزایش یابد.

قائم مقام دانشگاه کار قزوین تصریح کرد: ضمن تامین فضا برای استقرار شرکت های دانش بنیان و ارائه تسهیلات بانکی تلاش می کنیم تا ایده های برتر دانشجویان در مسیر تولید قرار گیرد تا زمینه کارآفرینی نیز مهیا شود.

وی بیان کرد: در واحد پژوهش دانشگاه تلاش می کنیم طرح های درآمد زا حمایت شده و به مرحله تولید و محصول برسد که تاکنون یکی از ایده های شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد و شکوفایی دانشگاه با عنوان« پزشکی سبز» در حال حاضر 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم تا پایان سال به نتیجه برسد.

اسدی گفت: در چاپ مقاله در میان دانشگاههای غیر انتفاعی کشور در رتبه 80 بودیم که امسال به رتبه 67 ارتقا پیدا کرده ایم و با برنامه ریزی انجام شده در دو سال آینده این جایگاه تا رده 50 خواهد رسید.

وی اضافه کرد: در حوزه فرهنگی نیز در میان 400 موسسه آموزش عالی کشور در رده 10 قرار داریم که این جایگاه را نیز در دو سال آینده تا رتبه 5 ارتقا خواهیم بخشید.

قائم مقام دانشگاه کار قزوین در ادامه بیان کرد: در حل حاضر 31 عضو هیئت علمی داریم که امسال 7 نفر به این تعداد اضافه شده و در پنج سال آینده  این تعداد را به 50 نفر افزایش خواهیم داد.

وی گفت: با توجه به دوران کرونا و غیر حضوری شدن تحصیل توانستیم با تامین امکانات و تجهیزات لازم همه کلاس ها را به صورت آنلاین برگزار کنیم و حتی چند دقیقه هم قطعی شبکه و سیستم نداشتیم و بزودی پرونده های دانشجویی نیز به صورت دیجیتال می شود تا همه خدمات به صورت غیر حضوری صورت گیرد.

اسدی اضافه کرد: افزایش شناخت و بصیرت افزایی دانشجویان، تقویت روحیه خودباوری، راه اندازی مشاوره های تخصصی، تجهیز و تکمیل امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی، از اقدامات دیگر انجام شده است و بزودی کارگاه پیشرفته مکانیک خودرو، صنایع غذایی و جوشکاری خاص نیز در دانشگاه کار تجهیز و راه اندازی خواهد شد.

قائم مقام دانشگاه کار قزوین اظهارداشت: در صورت انعقاد قرارداد با شرکت های صنعتی و تولیدی آمادگی داریم زمینه تحصیل شاغلان صنعت را با  20 درصد شهریه مهیا کنیم که در این خصوص 50 درصد شهریه توسط کارفرما، 30 درصد تخفیف دانشگاه و فقط 20 درصد هزینه از دانشجو دریافت می شود که در واقع نوعی تحصیل رایگان محقق می شود. 

وی گفت: با شرکت نفیس نخ برای تحصیل شاغلان این واحد تفاهم نامه امضا کرده ایم و آمادگی داریم با سایر صنایع نیز وارد مذاکره برای تحصیل و مهارت آموزی کارگران شویم.

اسدی اضافه کرد: یکی از چالش های اقتصادی کشور بی اطلاعی برخی افراد از بازار کار است که در این زمینه قرار است بازدید دانشجویان از شرکت های فعال در زمان تحصیل گنجانده شود و در واقع نوعی کارورزی در زمان تحصیل شکل بگیرد تا تجربه میدانی دانشجویان نیز بیشتر شود.

کاربردی شدن پایان نامه ها در دستور کار است

وی گفت: متاسفانه بسیاری از پایان نامه های دانشجویی غیرکاربردی است و در آرشیو کتابخانه ها خاک می خورد لذا یکی از اولویت های ما در برنامه 5 ساله دانشگاه کار قزوین، کاربردی کردن همه پایان نامه هاست تا از این بخش نیز خروجی مناسبی داشته باشیم.

اسدی یادآورشد: سالانه حدود 1100 دانشجو از این دانشگاه فارغ التحصیل می شوند و به دلیل مهارت افزایی دانشجویان خوشبختانه زمینه اشتغال این افراد پس از تحصیل از سایر دانشگاهها بیشتر است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا آموزش عالی دانشجو کارشناسی دانشجو پوشش عضو هیئت علمی آموزش عالی مشکلات استان قزوین جامعه کارشناسی کارشناسی ارشد رشد تسهیلات بانکی درآمد رشد عضو هیئت علمی مکانیک صنایع غذایی صنعت بازار کار خاک فارغ التحصیل اشتغال حسن اسدی دانشگاه کار قزوین مقطع کاردانی دانش بنیان حال حاضر سال آینده نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۸۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد مصوبه دولت است اما هنوز سازوکار پرداخت پول تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، الهام یاوری؛ رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان امروز در نشست خبری با رسانه‌ها اظهار کرد: دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد 16 تا 17 اردیبهشت برگزار می‌شود.

وی افزود: در این نمایشگاه میزبان دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کردند، هستیم.

رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان بیان کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیازها را دارند.

وی افزود: در این نمایشگاه، شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد شکل می‌گیرد و می‌توانند آثار پژوهشی یکدیگر را مشاهده و نقد کنند. از تمام دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی یاد بگیرند.

هنوز پول تحصیل 4 دهک اول کشور در مدارس سمپاد اختصاص نیافته است

یاوری درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان 4 دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه گفت: تحصیل رایگان 4 دهک اول در مدارس سمپاد مصوبه دولت است اما هنوز سازوکار پرداخت پول تحصیل 4 دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است و ما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از 4 دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت پول تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعدادهای درخشان تسهیل شود.

وی در ادامه درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد بیان کرد: 118 طرح در گروه دختران و 119 طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی و... ارائه شده است، دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کردند و اکنون دستاوردهایشان را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

55 درصد دانش‌آموزان مدارس سمپاد از دهک 9 و 10

وی مطرح کرد: سمپاد به عدالت آموزشی کمک می‌کند و در سال تحصیلی گذشته، 45 درصد تعداد دهک‌های یک تا 4 در مدارس سمپاد رشد داشت و برای دوره اول متوسطه 71 درصد دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد افزایش یافته است، در سال گدشته در میان 40 نفر برتر کنکور 16 نفر از مناطق دو و سه آموزشی بودند که 15 نفر از مدارس سمپاد بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • تحصیل رایگان دانشجویان معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • تحصیل رایگان دانشجوی اخراجی آمریکایی در ایران؛ کدام دانشگاه‌ها صف کشیدند؟