Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون حقوقی وزارت علوم گفت:برای نیازسنجی واقعی در حوزه پژوهشی سامانه «ایده‌ها و نیازها» در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طراحی شده که اشخاص و نهادها می‌توانند در آن نیازهای خود را بارگزاری کنند تا در اولویت پژوهشی دانشگاه‌ها قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، مرتضی فرخی بعدازظهر امروز در دیدار با محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین که در دفتر استاندار قزوین انجام شد، اظهار داشت: برای نیازسنجی واقعی در حوزه پژوهشی سامانه «ایده‌ها و نیازها» در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طراحی شده که اشخاص و نهادها می‌توانند در آن نیازهای خود را بارگزاری کنند تا در اولویت پژوهشی دانشگاه‌ها برای برطرف کردن نیاز قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از ثبت 50 نیاز و مشکل در طی یک ماه اخیر در این سامانه خبر داد و گفت: رویکرد ما این است که بیشتر نیازهای احصاشده از این سامانه را در قالب مأموریت‌های پژوهشی برای دانشگاه‌ها تعریف کرده و در نهایت با اتصال این پژوهش‌ها به یک کار عملیاتی نیازها را مرتفع کنیم.

فرخی ادامه داد: بنابراین از این پس مسائل و نیازهای اقتصادی، اجتماعی و به ویژه صنعتی ما در قالب مأموریتی عملیاتی به دانشگاه‌ها ارسال می‌شود تا هر دانشگاه بر مبنای ظرفیت علمی خود در جهت برطرف کردن نیاز و حل مشکل اقدام عاجل کند.

حرکت وزارت علوم به سوی پژوهش‌های بنیادی

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راه‌اندازی معاونت فناوری وزارت علوم گفت: بنابراین رویکرد جدید وزارت علوم حرکت به سوی پژوهش‌های بنیادی برای رشد فناوری‌های راهبردی در کشور است و در همین راستا یک ردیف بودجه قوی هم برای این بخش تعریف شده است.

فرخی اضافه کرد: همچنین بنا داریم ظرفیت‌های علمی پارک‌های علم و فناوری در جهت حل مشکلات مردم و صنعت به‌کار گرفته شود و به همین خاطر پارک علم و فناوری در هر استان و شهرستانی به عنوان بازوی اجرایی بخش پژوهشی دانشگاه عمل خواهد کرد تا در صورت امکان با تولید یک محصول یا خدمت نیاز لازم را برطرف سازد.

وی ادامه داد: همچنین یکی از مأموریت‌های جدید دانشگاه‌های ما احصای مهمترین مشکلات یک منطقه است در قالب کارگروه‌های علمی و پزوهشی و توسط فرهیختگان هر استان است و این دانشگاه‌ها باید در مرحله بعد به صورت عملیاتی در جهت حل این مشکلات حرکت کنند.

جذب 100 دانشجوی خارجی جدید در دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره)

سرپرست دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) هم در بخش دیگری از این نشست از جذب 100 دانشجوی خارجی جدید در طول یک ماه گذشته و برای نیمسال دوم خبر داد و گفت: با روی کار آوردن یک تیم انقلابی و جوان به دنبال بازگرداندن دانشگاه به ریل اصلی خود هستیم تا بتوانیم ماهیت بین‌المللی آن را احیا کنیم.

سیدعلی قاسم‌زاده افزود: متأسفانه وقتی مدیریت دانشگاه به ما تحویل داده شد، شرایط مالی دانشگاه خوب نبود و این دانشگاه کسری بودجه زیادی داشت. ضمن اینکه جایگاه بین‌المللی ما مناسب نبود و به همین خاطر از روز اول برای رفع این مشکلات آستین بالا زدیم.

وی با اشاره به وجود امکانات و زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پژوهشی پیشرفته در دانشگاه بین‌المللی ادامه داد: برنامه مهم ما این است که با مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی ارتباط گرفته و با شناسایی نیازهای آنها برای رفع این نیازها طرح‌های صنعتی تعریف و اجرا کنیم.

احیای طرح شتابگر ملی جزو برنامه‌های دانشگاه امام‌خمینی شد

قاسم‌زاده احیای طرح شتابگر ملی(چشمه نور) را جزو برنامه‌های دانشگاه امام‌خمینی دانست و گفت: متأسفانه اجرای این طرح بیش از یک دهه راکد شده و بنا داریم تا با احیای این مگاپروژه 5 هزار نیروی دانشگاهی متخصص را مشغول به کار کنیم که البته در این راه به حمایت مسئولان ملی و استانی نیاز مبرم داریم.

وزارت علوم با تاسیس معاونت فناوری به دنبال هم‌افزایی با سایر بخش هاستمعاون وزیر علوم: احداث خوابگاه‌های متأهلین در دستور کار وزارت علوم قرار گرفتاز معصیتی به نام "سرقت علمی"/ سیاست وزارت علوم، معطوف به پژوهش‌های سالم نیست

وی اضافه کرد: در کنار کارهای علمی رسالت اصلی خود یعنی انتقال پیام انقلاب اسلامی به خارج از مرزها را فراموش نمی‌کنیم و برای پرورش نیروهای جبهه مقاومت اسلامی برنامه‌ریزی ویژه‌ای کرده‌ایم.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت حقوقی وزارت علوم استانداری قزوین وزارت علوم معاونت حقوقی وزارت علوم استانداری قزوین وزارت علوم پژوهشی دانشگاه دانشگاه ها بین المللی وزارت علوم امام خمینی پژوهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۰۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی روز یک شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در سالن ورزشی ۲۲ بهمن دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد، اختتامیه مراسم ظهر امروز سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت با حضور عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مسعود میرزایی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و ایمان شمسایی مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن همایش های دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این مراسم، ۱۲۰ نفر از دانشجویانی که آثار خود را در قالب گزارش، خبر، مصاحبه و ... به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کرده بود جوایزی کسب کردند، اما دانشجویان حاضر از بی توجهی وزرای علوم و بهداشت برای حضور در جمع دانشجویان این جشنواره انتقاداتی کردند و گفتند: ای کاش این ۲ بزرگوار اندکی ما را حمایت می کردند و با حضور خود قوت قلبی جهت ادامه مسیر و درخشش بیشتر در سال های آتی می شدند، اما هم اکنون حسرتی در وجود ما دانشجویان نهفته است که نمی دانیم چگونه آن را بیان کنیم.

برخی از دانشجویان وزارت علوم و وزارت بهداشت معتقد بودند که اگر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در میان دانشجویان حاضر در جشنواره نشریات دانشجویی حاضر می شدند، می توانستیم از نزدیک با آنها به گفت و گو و تعامل بپردازیم و انتقادات خود را وارد کنیم، اما ما همچنان برای ایران قوی تر و آباد تر تمام تلاش خود را بکار می گیریم و این موضوع باعث دلسردی ما نخواهد شد.

گفتنی است؛ وزیر علوم و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی بیانیه خود را به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کردند و معاونت فرهنگی وزارت علوم و مدیر کل مطبوعات و رسانه های داخلی هر کدام به قرائت آنها پرداختند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود