Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله کشاورز گفت: اکنون یکی از اولویت‌های کاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری است که این مرکز از ابتدای خردادماه با ظرفیت کامل فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالله کشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ با اشاره به دو مرکز درمان ناباروری در استان اظهار کرد: یکی از زیرساخت‌های درمانی استان مرکز درمان ناباروری دولتی بیمارستان ولایت و دیگری مرکز درمان ناباروری خصوصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اکنون این دو مرکزناباروری در استان دارای پروانه بهره‌برداری هستند و با راه‌اندازی یک مرکز خصوصی دیگر نیز موافقت شده اما فعلا به بهره‌برداری نرسیده است.
  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: تا پیش از شیوع کرونا در مرکز درمان ولایت خدماتی نظیر آی‌یوآی و بخشی دیگر از اقدامات درمانی انجام می‌شد اما بعد از شیوع بیماری؛ بیمارستان ولایت به صورت کامل به عنوان مرکز پذیرش بیماران کرونایی قرار گرفت بنابراین مرکز درمان ناباروری به صورت مقطعی غیر فعال شد.
  کشاورز ابراز کرد: اکنون یکی از اولویت‌های کاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری است که این مرکز از ابتدای خردادماه با ظرفیت کامل فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
  وی عنوان کرد: خدمات مرکز درمان ناباروری ولایت کاملا با تعرفه دولتی انجام می‌گیرد و در این راستا با تمام بیمه‌های پایه و تکمیلی قرارداد دارد که بیماران می‌توانند علاوه بر استفاده از بیمه‌های پایه از بیمه تکمیلی نیز به صورت کامل بهره‌مند شود.
  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه تاکنون حدود 20 میلیارد برای راه اندازی این مرکز هزینه شده است، تصریح کرد: در مرکز درمان ناباروری ولایت تجهیزات و امکانات به روز و کاملا مدرن درنظرگرفته شده و همکاری متخصصین ناباروری با این مرکز آغاز شده است بنابراین آمادگی کامل برای ارائه خدمات درمانی را داریم.
بیمارانی که بیمه تکمیلی یا پایه نداشته باشند هزینه درمان ناباروری بسیار گران تمام می شود
  کشاورز در پاسخ به اینکه آیا این مرکز پاسخگوی نیاز استان است، عنوان کرد: در حال حاضر باید این مرکز با ظرفیت کامل آغاز به کار کند تا مراجعین و میزان نیاز آن‌ها را برآورد کنیم و درصورت احساس نیاز؛ مرکز دوم درمان ناباروری را در بخشی از بیمارستان کوثر پیش بینی کردیم تا وارد مدار راه‌اندازی شود.
  وی با بیان اینکه فاصله نرخ درمان ناباروی در بخش خصوصی و دولتی مانند سایر خدمات است، افزود: این موضوع دور از انتظار نیست که بیمارانی که بیمه تکمیلی یا پایه نداشته باشند هزینه درمان ناباروری آن‌های بسیار گران تمام شود به همین منظور در تلاش هستیم که کل چرخه خدمت درمان ناباروری را در بخش دولتی فعال کنیم.
  معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین ادامه داد: بر اساس طرح برنامه‌ریزی شده تصمیم گرفتیم که تمام اقدامات درمان ناباروری در خود دانشگاه انجام شود گرچه ممکن است در برخی از موارد احتمال همکاری با جهاد دانشگاهی نیز وجود داشته باشد اما در مجموع این طرح را خیلی متمرکز یا وابسته به بیرون از دانشگاه نکردیم تا اقدامات با ظرفیت کامل درخود دانشگاه انجام ‌شود.
  کشاورز در پایان گفت: عمده‌ترین وظیفه دانشگاه علوم پزشکی در راستای ابلاغ سیاست‌های جمعیتی از سوی مقام معظم رهبری، فراهم کردن مراکز درمان ناباروری با قیمت دولتی برای درمان آحاد جامعه است که خوشبختانه اکنون آمادگی کامل برای ارائه خدمات را داریم و از ابتدای خردادماه تبلیغات رسمی آن آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی قزوین مرکز درمان ناباروری ظرفیت کامل راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۸۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، کاهش روند ازدواج و در عین حال، افزایش سن ازدواج و در نتیجه آن، کاهش موالید و رفتن به سمت و سوی خانواده تک فرزندی؛ دست به دست هم داده تا شاهد رشد جمعیت سالمندی و کاهش جمعیت جوان کشور باشیم.

بر اساس آنچه کارشناسان حوزه جمعیت عنوان می‌کنند، ایران برای عبور از چاله جمعیتی، فرصت زیادی ندارد و باید تا قبل از به پایان رسیدن این فرصت؛ شرایط را برای افزایش موالید و جوانی جمعیت فراهم کند.

وزارت بهداشت، یکی از دستگاه‌های مسؤول در حوزه جمعیت است که می‌بایست با تهیه و تدوین برنامه‌ها و سیاست‌های جمعیتی؛ شرایط را برای افزایش تولد در جامعه فراهم کند.

افزایش موالید در زوج‌های زیر ۳۰ سال

صابر جباری مسؤول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، با اشاره به اجرای قانون جوانی جمعیت، گفت: بر اساس آمارها میزان موالید در گروه‌های سنی ۲۰ تا ۲۴ سال و ۲۵ تا ۲۹ سال در کشور افزایش یافته است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ در گروه سنی ۲۰ تا ۲۴ سال میزان موالید ۱۶ و ۵۴ درصد بود که این رقم در سال ۱۴۰۲ به ۱۸ و ۹۷ درصد موالید کشور افزایش یافته است.

جباری گفت: در گروه سنی ۲۵ تا ۲۹ سال موالید از سال ۱۳۹۸ کاهشی بود که ۱۴۰۱ به ۲۴ و ۱۲ صدم درصد رسید و در سال ۱۴۰۲، ۲۴ و ۳۹ صدم درصد موالید کشور را داشته‌اند.

مسؤول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که درصد زایمان‌های سوم به بعد در کشور افزایش یافته است، افزود: فرزند سوم در سال ۱۴۰۰ معادل ۱۷ و ۵۹ صدم درصد موالید بود که در سال ۱۴۰۲ به ۱۸ و ۹۷ افزایش یافت.

جباری اضافه کرد: فرزند چهارم و پنجم نیز آمارهای افزایشی در کشور را نشان می‌دهد که نشانه اصلاح الگوی صحیح فرزندآوری است.

وی گفت: از سال ۱۳۹۴ به بعد شاهد کاهش موالی در کشور بودیم که با شیب تندی مواجه بودیم، اما در برخی از سال‌ها ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار کاهش یافته است.

جباری اضافه کرد: پس از اجرای قانون حمایت از خانواده از سال ۱۴۰۰ تا سال ۱۴۰۲ روند کاهش موالید در کشور با شیب کمتری ادامه یافت که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ این رقم افزایشی شود.

به گفته وی، میزان فاصله ازدواج تا تولد نخستین فرزند از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته است و البته سیاست گذاری بر فرزندآوری در دو سال اول ازدواج است. زیرا، فرزندآوری در دو سال اول ازدواج موجب تشخیص به هنگام ناباروری و درمان مؤثر آن خواهد شد.

جباری با عنوان این مطلب که نرخ رشد جمعیت و باروری در کشور به ثبات رسیده و شیب نزولی آن متوقف شده است، افزود: نرخ رشد جمعیت ۰.۶ است و نرخ باروری کلی ۱.۶ درصد است. تا پیش از بسته شدن پنجره جمعیت کشور باید از این فرصت استفاده کرد و تاکید بر فرزندآوری جوانان دهه ۶۰ است.

وی گفت: باید به نرخ جانشینی در باروری کلی کشور دست یابیم که رقم آن ۲.۵ فرزند برای هر زوج است. شاید بر اساس آمارهای بین المللی این رقم ۲.۱ درصد باشد، اما به سبب کاهش میزان موالید در کشور رقم مورد نیاز کشورمان ۲.۵ در نظر گرفته شده و باید از رقم ۱.۶ کنونی به ۲.۵ برسیم.

جباری تاکید کرد: زمان پنجره جمعیتی کشورمان ۵ سال است.

موفقیت ۳۲ درصدی در درمان ناباروری

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت، به ابلاغ قانون حمایت از خانواده در سال ۱۴۰۰ به دستگاه‌های اجرایی کشور اشاره کرد و گفت: پیش از ابلاغ این قانون تنها مراکز درمان ناباروری فوق تخصصی و سطح ۳ در کشور داشتیم.

جباری افزود: مراکز درمان ناباروری سطح ۲ با ارائه درمان‌های تخصصی که برای بسیاری از زوج‌های نابارور کافیست در کشور فعال شده است.

وی اضافه کرد: در تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور حداقل یک مرکز درمان ناباروری سطح ۲ داریم به گونه‌ای که اکنون ۸۷ مرکز در این سطح در کشور فعال است.

جباری افزود: از ۲۰ مرکز دولتی درمان ناباروری در سطح فوق تخصصی و ۳ نیز در سال ۱۴۰۰ اکنون به ۵۱ مرکز درمان ناباروری سطح ۳ در کشور رسیده‌ایم.

وی با بیان اینکه پوشش بیمه درمان ناباروری تا پیش از ابلاغ این قانون کامل نبود گفت: اکنون در بخش دولتی پوشش بیمه درمان ناباروری تا ۹۰ درصد هزینه‌هاست و زوجین هزینه ناچیزی را می‌پردازند.

جباری ادامه داد: تمام مراکز درمان دولتی و غیردولتی ناباروری نیز با بیمه‌های پایه قرارداد دارند.

وی گفت: بسته پیشگیری از ناباروری نیز در تمام مراکز بهداشتی درمانی برای زوجین جوان ارائه می‌شود که دچار ناباروری نشوند و یا به هنگام تشخیص داده شود و درمان مؤثر باشد.

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت افزود: میزان موفقیت در درمان ناباروری به صورت میانگین در کشور ۲۸ درصد بود که اکنون با اعتبار بخشی و به روز رسانی تجهیزات مراکز دولتی درمان ناباروری به ۳۲ درصد افزایش یافته است.

دیگر خبرها

  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد